vineri, 9 august 2013

Prajituri de casa

Prajiturele, bomboane, torturi sau doar briose toate pentru a aduce o bucurie cu fluturasi la stomac. Separat sau aranjate in cakes bar.. gata, gata pregatite pentru surpriza celor dragi. Cam asa sunt utilizate retele copilariei sau cele gasite pe internet doar pentru a creea momente dulci cu ingrediente clasice.

Briose ciocolatoase cu crema de nuca de cocos daruite unui ingeras dragalas.


Briose cu vanilie si unt , mijloc cu ciocolata Nutella, ornate cu frisca din smantana si medalioane de ciocolata de casa.


 Briose delicioase cu vanilie, unt si mijloc de ciocolata ornate cu frisca din smantana si decorate cu fondant.



Pregatite de plecare briosele cu Nutella.



O parte dintr-un Cake bufet vesel


Tortulet vesel asortat cu briose pentru o mica croitoreasa.


 Tort cu blat de pandispan, acoperit cu straturi de ciocolata si frisca din smantana, imbracate in pasta de zahar.




Briose cu Nutella ornate vesel cu fondant special pentru cei mici. Daca tot vine timpul sa aleaga ceva de pe tava, oare ce va alege?!

Alaturi sunt minibriose mai pe placul parintilor, pentru ca nu au ciocolata ci merisor.




Inainte de a le prezenta la restaurant am facut o poza repede.

Am ales sa tai o felie din tortul cu crema de zahar ars pentru a atrage privirile, deci am aranjat pe masa un tort "gata mancat"  si credeti-ma chiar a fost cautat. 

Buchetul de fructe spre uimirea mea a fost ''vizitat'' si de cei mici. Ii incantau ''acadelele" din bobite de struguri, ananas,capsune kiwi si mure. Pe viitor cred ca o minifantana de ciocolata ar sta foarte bine langa ele.



Mini tarte cu crema de vanilie ornate cu fructe proaspete. Crema este imbogatita cu unt, lapte, oua, vanilie.
Mascarpone cu zmeura, invelite in fondant  marturii nunta.

Tort cu crema de iaurt si ornament din fontant.


Tort cu crema de zahar ars, un dulce insiropat, racoros si delicios.



Mingiute de cocos

 Minitortulet "diplomat" etajat cu blat subtire de pandispan, frisca din smantana, fructe asortate si imbracate in fondant.
Tort cu blat de pandispan, acoperit cu straturi de ciocolata si frisca din smantana, imbracate in pasta de zahar.


Tortulet pentru mot cu crema de vanilie si ciocolata.


Mini tortulet - marturii dulci pentru un eveniment unic.





Daca doriti sa faceti singure toate acestea, ustensile si decupatoare pentru fondant/martipan gasiti pe site-ul nostru, precum si suporturi de inchiriat pentru Cakes Bar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu